Tres espectacles familiars de La Temporada Lleida es reprogramen al setembre i octubre

Són Camí a l’escola, de Campi Qui Pugui; Polzet, de Zum-Zum Teatre, i Italino Grand Hotel, de la Cia La Tal que es representaran al Teatre Municipal de l’Escorxador el 20 de setembre, el 27 de setembre i el 4 d’octubre, respectivament

LaTemporada Lleida ha reprogramat tres espectacles familiars previstos a la programació de primavera i que s’han hagut d’ajornar atesa la crisi sanitària de la COVID-19. Són Camí a l’escola, de Campi Qui Pugui; Polzet, de Zum-Zum Teatre, i Italino Grand Hotel, de la Cia La Tal que es representaran al Teatre Municipal de l’Escorxador el 20 de setembre, el 27 de setembre i el 4 d’octubre, respectivament.

Camí a l’escola. Campi Qui Pugui Produccions. Dissabte, 20 de setembre, 18.00 hores. Escorxador

Inspirat en el documental Sur le chemin de l’école (2013), l’espectacle narra la història de tres germanes que s’han d’enfrontar diàriament amb una multitud d’adversitats i perills per arribar a l’escola. Una realitat per molts infants d’arreu del món, que són conscients que només l’educació els obrirà les portes a un futur millor. Part dels beneficis de l’espectacle es destinaran a l’associació Sur le chemin de l’école per assegurar l’escolarització en zones rurals i problemàtiques d’arreu del món.

Polzet. Zum-Zum Teatre. Dissabte, 27 de setembre. 18.00 hores. Escorxador

Divertida per a infants, commovedora per a adults, (encara que potser resulti al contrari), presentem el conte a través de la relació d’un fill amb el seu pare. I és per això que aquest és un espectacle especialment ideat per a pares i fills, per a mares i filles (feu les combinacions que vulgueu). Segons diuen, els contes es van inventar per fer dormir els nens i despertar els adults, però… i si els pares fossin els nens i els fills els adults?

Italino Grand Hotel. Companyia La Tal. Dissabte, 4 d’octubre. 18.00 hores. Escorxador

Qui renta els milers de llençols dels hotels? A l’últim soterrani de l’Italino Grand Hotel hi ha la bugaderia, on un personatge solitari renta, planxa i perfuma la roba de llit. Viu i somia entre llençols i amaga la solitud conversant amb les màquines i jugant amb la seua ombra.

Entrades

Pel que fa a les entrades, cal destacar que per a les noves dates programades seran vàlides les mateixes que s’havien adquirit prèviament. Si la nova data reprogramada no els anés bé, es podrà demanar el retorn de les entrades pel mateix canal pel qual s’hagin adquirit. Els retorns presencials s’efectuaran tan bon punt reobrin les taquilles.

Des de l’organització es continua treballant per buscar noves dates per a altres espectacles que també quedaran ajornats properament.