Torra tira endavant el confinament del Segrià amb l’aprovació d’un pla de rebrots

Així ho anunciat en una roda de premsa conjunta amb Pere Aragonés

temps lectura-Temps de lectura: < 1 minut
Fotografia d'arxiu de Quim Torra. ACN.

El president Quim Torra ha comparegut en roda de premsa per avaluar la situació generada arran de la decisió d’una jutgessa de guàrdia de suspendre la resolució de la Generalitat de Catalunya per confinar Lleida i set municipis més. Torra, ha anunciat que aquesta tarda s’aprovarà un decret llei en el consell executiu extraordinari en què s’aprovarà un pla de rebrots que marcarà els paràmetres en què es prendran diferents decisions depenent de com avanci la pandèmia, com ara, regular la mobilitat.

En aquest sentit, Torra ha demanat que es deixin enrere les discrepàncies pel que fa a competències i que es posi per davant la salut. A més a més, ha recordat que s’han pres decisions abans i no ha passat res. També ha recordat que en altres indrets com a Galícia o Euskadi no es va decretar l’Estat d’Alarma per prohibir l’exercici del vot a persones contagiades.

Torra, també ha volgut agrair l’actitud de la ciutadania del Segrià, ja que segons l’han informat està seguint amb les recomanacions que ha dictat la Generalitat de Catalunya.

Altrament, també ha anunciat que en les pròximes hores es decidirà quines accions es prenen a l’Hospitalet del Llobregat, després que hi hagi hagut diverses converses entre la conselleria de Salut i l’alcaldessa de la població, Nuria Marin.