Tarda de música familiar a la Seu Vella amb Dàmaris Gelabert

La cantant ha presentat el seu espectacle ‘Mou el cos’, en el qual proposa coreografies a ritme de funk, disco, salsa, country, celta o jazz

temps lectura-Temps de lectura: < 1 minut

La cantant Dàmaris Gelabert ha amenitzat aquesta tarda el dia gran de la Festa Major de Lleida amb el seu espectacle ‘Mou el cos’, que ha presentat a la Seu Vella en el marc de la primera edició del Lleida Music Festival San Miguel.  “La música i el cos no es poden separar”. Aquest és el lema d’aquest concert de la Dàmaris Gelabert i la seva banda, que ha fet ballar a les famílies al ritme i les coreografies de diversos estils: funk, disco, salsa, country, polca, celta, jazz…

El repertori, basat en les seves cançons més populars i d’altres de noves en un format de luxe, compta amb la incorporació de dos joves cantants, el Julen i la Laia (filla de la Dàmaris), 10 músics a l’escenari i la participació de la Clara Martínez com a coreògrafa i ballarina de claqué en alguns dels temes.

Dissabte, dos concerts a Biloba

Aquest dissabte 2 d’octubre, el Lleida Music Festival San Miguel torna com a seu a Biloba amb un doble concert: Renaldo & Clara i Enzel.

Els primers a actuar seran el grup de pop-rock Enzel, que a partir de les 20 hores,  oferirà ‘3a fase’, el seu tercer àlbum d’estudi. Presentat el passat mes de juny, el disc l’ha produït Jordi Bastida i s’ha enregistrat a Bucbonera Studios.

Posteriorment, al mateix espai, el duo Renaldo & Clara presentarà el disc ‘L’amor fa calor’, que va sortir a la llum l’any passat i que ha rebut una gran acceptació. En aquest, el duo ha abandonat la seva faceta acústica i folklòrica per passar-se a un so més electrònic i samplejat.