Una noia denuncia un intent de segrest per part de tres homes a l’avinguda de Madrid

La jove ha demanat que s'interposi una ordre d'allunyament a un dels homes, el qual havia conegut en un viatge de Barcelona a Lleida mitjançant l'aplicació BlaBlaCar

Imatge d'arxiu d'un cotxe de la Guàrdia Urbana

Una noia de 26 anys ha denunciat a la Guàrdia Urbana que diumenge a la matinada tres homes van intentar segrestar-la a l’avinguda de Madrid de Lleida. La jove va haver de ser atesa per un atac d’ansietat. Segons apunta la denunciant al diari Segre, els fets van passar la matinada de dissabte a diumenge.

Segons el seu relat, la jove havia conegut un noi en un viatge a Barcelona a través de l’aplicació BlaBlaCar. Posteriorment, van quedar per sortir un parell de cops i va ser la matinada d’aquest dissabte quan el noi va adoptar una actitud estranya i va voler ficar-la a dins d’una furgoneta on hi havia un altre home mentre a la cantonada n’esperava un altre. La denunciant va fugir cap al Barri Antic, tot i que el suposat agressor es va quedar la bossa i el mòbil.

Al cap d’una estona, la Guàrdia Urbana va localitzar la noia i la va traslladar fins a comissària perquè interposés una denúncia. Instants després, el suposat agressor va portar la bossa als Mossos d’Esquadra. La denunciant ha demanat que li imposin una ordre d’allunyament al suposat agressor, ja que considera que tenien la intenció de segrestar-la. La investigació la continuaran els Mossos després que la Guàrdia Urbana els hi hagi derivat el cas.