La xarrada de Marta Portero inicia les III Masterclass ‘Del rendiment a l’excel·lència’

Les Masterclass seguiran els dies 16 i 23 amb Ignacio Morgado i el responsable de l’organitzador, l’àrbitre de futbol Xavier Estrada.

Les Masterclass ‘Del rendiment a la excel·lència’ han posat avui en marxa la seva tercera edició amb la ponència que ha ofert Marta Portero a la Facultat d’Educació, Psicologia i Treball Social de la UdL, que s’ha omplert amb un centenar d’assistents que han esgotat les places disponibles.

El mestre Josep Rubiol ha estat l’encarregat de donar la benvinguda als assistents i de presentar Marta Portero, professora de Psicobiologia de la Universitat Autònoma de Barcelona i del grau de Medicina de la

Universitat de Girona, queha centrat la seva ponència en ‘Com el cervell aprèn?: Neurociència i Educació’. Cal recordar, en aquest sentit, que l’eix temàtic de les Masterclass d’enguany és la neuroeducació, amb unes ponències que tenen com a objectiu posar en valor l’esport i la neurociència com a eina per millorar els processos d’aprenentatge i ensenyament en els nens i nenes dels centres educatius.

La segona sessió la signarà el dia 16 Ignacio Morgado Bernal, catedràtic de Psicologia i director de l’Institut de Neurociències de la UAB, que parlarà sobre ‘Emoción versus razón en el cerebro humano’. Les Masterclass es tancaran el dia 23 amb la sessió que oferirà l’organitzador de les jornades, l’àrbitre internacional de futbol Xavier Estrada, que parlarà sobre ‘L’educació esportiva com a mecanisme de maduresa psicològica’.