Identifiquen tres persones conduint sota els efectes de l’alcohol en un mateix dia

Un dels quals circulava sense tenir el permís vigent i dos es van negar a fer-se la prova

La Guàrdia Urbana de Lleida van identificar a 3 persones que conduïen sota els efectes de l’alcohol durant el diumenge dia 19. Els tres identificats han estat denunciats per delictes contra la seguretat del trànsit.

La primera identificació va ser de matinada, en un control a l’avinguda de les Garrigues, quan els agents van identificar una persona nascuda a la República Dominicana, de 37 anys, que presentava clars símptomes de trobar-se sota l’efecte de les begudes alcohòliques. En ser requerit a fer-se la prova, aquest s’hi va negar. Els agents de la Guàrdia Urbana van fer les denúncies i les diligències penals per conduir sense tenir el permís i fer-ho sota els efectes de l’alcohol.

La segona identificació es va produir al matí, després que els agents observessin una infracció de trànsit a la plaça d’Europa. La identificada va ser una persona de 38 anys i del Brasil, en observar que podia estar conduint sota els efectes de l’alcohol, els agents van requerir perquè es fes la prova, la qual va donar un resultat positiu.

L’última identificació es va produir el diumenge al vespre al carrer Ferran el Catòlic, quan un turisme va sortir de la via i va caure al canal de Pinyana, pel qual no baixava aigua. Els dos ocupants del vehicle van resultar il·lesos. Els agents van identificar al conductor, de 36 anys i nascut al Perú, i el van requerir a fer-se la prova d’alcoholèmia, el qual s’hi va negar.