Visita de l’alcalde de Lleida a la Junta de Sequiatge

Fèlix Larrosa ha saludat als representants de la comunitat de regants i els hi ha reiterat el suport de la Paeria al projecte de modernització del reg de l'Horta

L’alcalde de Lleida, Fèlix Larrosa, ha visitat aquest vespre la seu de la Junta de Sequiatge i ha saludat als membres d’aquesta comunitat de regants de l’Horta, que avui celebraven una reunió. Larrosa ha volgut també reiterar-los-hi el suport municipal al projecte de modernització del reg, que estan impulsant per a garantir la competitivitat i el futur d’aquest territori agrari.

Precisament, Larrosa ha explicat que ha tingut l’oportunitat d’intercanviar unes paraules després de prendre possessió com a alcalde amb la consellera d’Agricultura, Teresa Jordà, que ha mostrat la bona predisposició del Govern en col·laborar en aquest projecte i en d’altres reptes importants per l’Horta de Lleida. La consellera té previst visitar pròximament l’Ajuntament per reunir-se amb l’alcalde i tractar aquestes qüestions.

Cal recordar que el càrrec d’alcalde de Lleida comporta alhora, de forma institucional, el de president de la Comunitat General de Regants del Canal de Pinyana, que subministra aigua potable a la ciutat de Lleida i a 20 municipis més i garanteix el reg a unes 13.000 hectàrees, fonamentalment de l’Horta. La Junta de Sequiatge, constituïda l’any 1758, administra el reg de Pinyana a la ciutat de Lleida.