Veïns de Ciutat Jardí denuncien “impediments” per adherir-se a l’Associació Veïnal

La plataforma Sí Espais Verds Ciutat Jardí denuncia que el president de l'AVV, Antoni Tahull, encara no ha respost a les 43 sol·licituds d’alta presentades el passat 23 de juliol

La plataforma Sí Espais Verds Públics de Ciutat Jardí denuncia que el president de l’Associació de Veïns del barri, Antoni Tahull, no ha respost a les 43 sol·licituds d’alta presentades per formar part de l’ens veïnal. Aquestes van ser entregades el passat 23 de juliol i els veïns encara no han rebut resposta respecte a l’acceptació d’aquestes adhesions.

Segons explica la plataforma, el passat 23 de juliol se li van presentar a Tahull les 43 sol·licituds d’alta i el president es va comprometre a respondre les peticions de noves altes el dia 13 d’agost. Passats 10 dies d’aquest termini, la plataforma encara no ha obtingut resposta i es mostren indignats davant l’incompliment d’aquest compromís.

Des de la seva constitució, la plataforma Sí Espais Verds Ciutat Jardí ha denunciat que “l’associació veïnal no ha tingut en compte el barri duent a terme accions a esquenes dels interessos d’aquest”. Per aquesta raó, la plataforma reafirma la seva intenció d’adherir-se a l’entitat veïnal per tal de ser present a la Junta i poder contactar directament amb l’Ajuntament amb l’objectiu de traslladar les seves queixes i, en definitiva, aturar el projecte privat del FiF Lleida.

Finalment, la institució veïnal sorgida arran del macrocomplexe esportiu, demana al President de l’Associació de veïns de Ciutat Jardí que se’ls notifiqui en referència a les sol·licituds d’alta presentades pels veïns del barri abans de final d’aquest mes d’agost. En aquest sentit, des de la plataforma remarquen que té “accions programades i necessita disposar de tots els instruments possibles per continuar treballant pel seu objectiu”.