Un total de 200 lleidatans i lleidatanes han caminat per lluitar contra la diabetis

El paer en cap, Fèlix Larrosa, participa en la caminada de l’Associació de Diabètics de Catalunya-Lleida, l’Associació de Veïns i Dona Balàfia

El paer en cap, Fèlix Larrosa, juntament amb uns dos-cents lleidatans i lleidatanes, ha participat aquest diumenge al matí en la dotzena edició de la caminada ‘Anellem Lleida’, que ha organitzat l’Associació de Diabètics de Catalunya-Lleida, l’AAVV de Balàfia i Dona Balàfia.

Abans de donar-se la sortida, que s’ha fet de davant del Centre Cívic de Balàfia, i previ a uns minuts d’escalfament a base de zumba, el president de l’Associació de Diabètics de Catalunya-Lleida, Francesc Fernández, i el president de l’Associació de Veïns de Balàfia, Toni Baró, han explicat les característiques de la caminada i han tingut un record pels companys recentment traspassat.

Els participants han pogut triar entre dos circuits, de 5 i 10 km. Ambdós han transitat per la rambla Corregidor Escofet, fins a arribar la part final de Pardinyes, on s’han dividit. El circuit curt s’ha dirigit cap a la plaça Font i Quer i girar en arribar a l’entrada de la Mitjana, per adreçar-se fins al CAP de Balàfia i retornar al punt de partida. El circuit llarg ha fet una circumval·lació a la ciutat, que l’ha dut resseguin el marge del Segre fins al carrer Cardenal Cisneros, l’avinguda Onze de Setembre i l’Arnau de Vilanova, per acabar de tancar l’anella del recorregut retornant al Centre Cívic de Balàfia.

Els participants d’aquesta caminada solidària, que dedica els fons a la lluita contra la diabetis han pogut gaudir d’un esmorzar en finalitzar el recorregut i han entrat en el sorteig de regals.

A més de l’alcalde, també ha estat present en l’acte de sortida de la caminada el regidor i diputat provincial Paco Cerdà.