Un nou concurs pels infants de Lleida

Consisteix a descobrir un lloc de la ciutat, que estarà relacionat amb algun dels objectius de la temàtica del curs, i fer-se un ‘selfie’ imitant la foto proposada

0
270

El Consell d’Infants del Plenari dels Infants i Adolescents de Lleida dinamitza un any més un concurs per fomentar la participació entre els infants de la ciutat. Enguany es titula “SelfiEnigmes” i consisteix a descobrir un lloc de la ciutat, que estarà relacionat amb algun dels objectius de la temàtica del curs, i fer-se un ‘selfie’ imitant la foto proposada.

El present curs es treballarà des dels diferents Consells els Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS) i l’Agenda 2030. Entre aquests objectius, es posarà especial èmfasi en els que Unicef ha seleccionat que poden afectar els infants i adolescents.

Poden participar tots els infants que cursen 5è o 6è de Primària a les escoles de Lleida.

El dilluns següent, després de la sessió del Consell d’Infants, es publicarà a la web l’enigma en qüestió i es podran enviar la resposta fins al divendres. Com més aviat s’enviï la resposta, més puntuació dóna.

Com a més pistes per encertar, es publicarà la definició d’algun objectiu i un ‘selfie’ dels tècnics d’educació en un lloc de la ciutat, que representi o tingui a veure amb aquest objectiu. Els participants hauran de descobrir el lloc, anar-hi i fer-se un ‘selfie’ imitant la proposada.

El concurs durarà entre els mesos de gener a abril (un SelfiEnigma cada mes). Durant el mes de maig es farà la final entre els 10 primers classificats.

Hi haurà premis pels guanyadors i guanyadores del concurs.

Podeu trobar més informació sobre el concurs, així com les bases, a la pàgina web del Consell.

FER UN COMENTARI