Trobada de personal tècnic de promoció econòmica de Lleida

Cerdà: “les persones que es decideixen a emprendre poden fracassar, és veritat, però si estan ben assessorades i ben dirigides poden arribar a nivells empresarials espectaculars”

El tinent d'alcalde Paco Cerdà i el director de GlobaLleida, Oriol Oró. Foto: Cedida

El tinent d’alcalde de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Lleida, Paco Cerdà, ha participat avui en la trobada de personal tècnic especialitzat de les xarxes que gestiona GLOBALleida. La trobada del personal tècnic de les institucions que es dedica a la promoció econòmica serveix per facilitar la coneixença entre totes les persones i àrees implicades i per fomentar-ne el networking. Cerdà, en conversa amb el personal tècnic ha posat de manifest que les persones que capitalitzen les àrees tècniques són “la garantia que les polítiques de promoció econòmica segueixin el millor camí” i ha subratllat “sou i heu de ser la suma, de les idees, els recursos o les metodologies en què se sustenta allò que entenem com l’esperit emprenedor”.

Paco Cerdà ha explicat que l’èxit de les unitats tècniques de promoció econòmica culmina en un un element fonamental, com és l’ocupació perquè, ha dit Cerdà, “les persones que es decideixen a emprendre poden fracassar, és veritat, però si estan ben assessorades i ben dirigides poden arribar a nivells empresarials espectaculars”.

La trobada de personal tècnic en promoció econòmica es realitza des de l’any 2011 i es fa, rotativament, per diferents localitats de la demarcació de Lleida.