Tres detinguts a Lleida per robar en tres comerços i un pis del barri de Cappont

En una mateixa nit haurien comès els quatre robatoris i en el moment de la detenció se'ls va trobar prop de 200 euros, dues llanternes i un tornavís

Els Mossos d’Esquadra van detenir dilluns passat tres homes, dos de 18 anys i un menor de 17, tots tres de nacionalitat marroquina i veïns de Lleida, per suposadament haver comès tres robatoris en comerços i un en un pis del barri de Cappont de la ciutat. Els fets van tenir lloc al voltant de les tres de la matinada de dilluns quan es va rebre l’avís que un grup de tres joves havia forçat la finestra d’un altell d’un edifici del barri de Cappont. En ser descoberts pels veïns, els lladres van fugir corrents del lloc. Poc després es va rebre una altra alerta per una alarma activada en un bar del carrer Ignasi Bastus. En arribar, els agents es van trobar l’establiment ple de fum generat per l’alarma defensiva però van comprovar que els lladres havien aconseguit forçar la màquina de tabac. Després la policia va saber que els lladres estaven forçant els accessos d’un taller mecànic i quan hi van arribar en van veure un que vigilava a fora i els altres dos estaven amagats a l’interior. En el moment de la detenció portaven 4 mòbils, prop de 200 euros i un tornavís.
Un cop a comissaria es va comprovar que dos dels mòbils els havien sostret la mateixa matinada en un pis al carrer Esperanza González, molt proper a la resta de llocs violentats. En aquest cas, havien accedit escalant per la façana de l’edifici fins arribar a les terrasses del primer pis.

El menor detingut va passar el mateix dilluns a disposició a Fiscalia de Menors. Els altres dos, amb antecedents, han passat aquest divendres a disposició judicial.