Tanca el refugi per a temporers de Lleida

A l'octubre es farà una cimera per valorar i donar a conèixer les dades d'aquesta campanya

Pla tancat de la porta d'entrada al pavelló Agnès Gregori del barri de Balàfia de Lleida. Imatge del 17 de juliol de 2019

La Paeria de Lleida finalitza aquest divendres la campanya d’atenció als temporers i temporeres que aquest estiu s’han desplaçat a Lleida per treballar a la campanya de la fruita. Com ja es va anunciar a finals d’agost, aquest divendres dia 20 de setembre tanca el refugi per a temporers al pavelló Agnès Gregori de Balàfia. El refugi es va obrir el 8 de juliol al pavelló de l’Antorxa, als Camps Elisis però una setmana després es va traslladar al pavelló de Balàfia ja que té una major capacitat.
La Paeria té previst realitzar una cimera durant la primera setmana d’octubre en la que tots els agents implicats, valoraran i donaran a conèixer les dades definitives d’aquesta campanya i es començarà a treballar en la campanya del 2020.

En la cimera també es constituiran dues comissions de treball, una directiva/política i una altra tècnica que es reuniran mensualment. En el cas de la comissió directiva, estarà formada per representants de les diferents Administracions, partits polítics, sindicats i entitats.