Talls i desviaments de trànsit per la desfilada de carrosses de Sant Antoni

L’operatiu de la Guàrdia Urbana començarà a les 10.30 h a la Cooperativa Agrícola Pràctica (N-230) i acabarà a la Creu dels Tres Tombs, al voltant de les 13.30

0
410
Imatge del recorregut de la caravana de Sant Antoni. Foto Cedida

La celebració de la festivitat de Sant Antoni suposarà alguns talls i desviaments de trànsit en determinats carrers de la ciutat, a conseqüència de la desfilada de carrosses, carros i cavalleries que tindrà lloc demà, dissabte, fins a la creu del terme davant de la Delegació d’Hisenda.

La Guàrdia Urbana de Lleida ja ha previst algunes recomanacions i restriccions de trànsit amb aquest motiu. Les carrosses es concentraran a les 10 h a la Cooperativa Agrícola Pràctica, a l’N-230, per iniciar el recorregut a les 10.30 h.

L’itinerari sortirà de la Cooperativa i passarà pels carrers: Alcalde Porqueres, Corts Catalanes, Princep de Viana, Sant Ruf, Anselm Clavé, Rambla de Ferran, Francesc Macià, Av. Blondel, Av. Catalunya, Rambla d’Aragó i Av. Balmes per acabar a la Creu dels Tres Tombs (es preveu cap a les 13.30 aproximadament).

Desviaments previstos:

La comitiva de carrosses es formarà a l’interior del recinte de la cooperativa. Un cop formada, iniciarà una marxa lenta per l’itinerari marcat, fins a arribar a l’Av. de Blondel, on s’aturarà i esperarà la sortida dels assistents de la missa a l’església de la Sang. Es procedirà a la benedicció dels animals i les carrosses, la rua tornarà a iniciar el recorregut, amb marxa lenta, fins a la Creu dels Tres Tombs, on es faran les tres voltes al monument.

Talls previstos:

1. Es donarà preferència de pas a la comitiva de carrosses al llarg del trajecte. Això comportarà talls de trànsit breus i puntuals en els diversos punts de l’itinerari.

2. Es tallarà el trànsit a l’Av. de Blondel fins a la finalització de les benediccions.

3. Si l’acte transcorre en l’horari previst, al voltant de les 12 h es tallarà el trànsit al carrer Balmes i a la Rambla d’Aragó, entre la plaça Ricard Vinyes i el carrer Lluís Companys, per garantir l’arribada, la realització dels tres tombs i la sortida de la comitiva del carrer Balmes.

Recomanacions:

No es podrà circular amb vehicle particular per l’eix central de la ciutat, format per carrers Av. Balmes, Rambla d’Aragó i Av. De Catalunya, entre les 12 i les 13.30 hores. Una bona alternativa per realitzar el trajecte entre la Zona Alta i el centre de la ciutat en aquesta franja horària, és circular pel passeig de Ronda, Av. Princep de Viana i el carrer Anselm Clavé.

Els autobusos de les línies que circulen per l’itinerari de la Cavalcada no es desviaran, excepte els que circulen per Rambla d’Aragó i Balmes entre les 12 i les 13.30 h.

FER UN COMENTARI