T de Teatre i Dagoll Dagom porten “La tendresa” al Teatre de la Llotja

Una comèdia d’equívocs com les de Shakespeare, però escrita el 2017 i guanyadora del Premi Max 2019 al millor espectacle de teatre arriba a Lleida aquest divendres, 4 d’octubre, a les 21.00 hores

T de Teatre i Dagoll Dagom porten “La tendresa” al Teatre de la Llotja. Aquest divendres, 4 d’octubre, a les 21.00 hores, arriba a Lleida aquesta comèdia d’equívocs com les de Shakespeare, però escrita el 2017 i guanyadora del Premi Max 2019 al millor espectacle de teatre.

Una reina viatja en l’Armada Invencible amb les seves dos filles, obligades per Felip II a casar-se en matrimonis de conveniència amb nobles anglesos després d’haver envaït Anglaterra. La reina, que odia els homes, no vol que les noies pateixin el seu mateix destí i, quan el vaixell passa prop d’una illa, utilitza la màgia per provocar una tempesta i fer naufragar el vaixell, quedar-se a viure a l’illa i impedir així cap contacte amb cap home. El que no sap, però, és en aquella illa viu un llenyataire amb els seus dos fills.

Les entrades es poden comprar al web de LaTemporada Lleida, a les taquilles del Teatre de la Llotja i l’Escorxador, a l’Auditori a l’oficina de Turisme de Lleida. El preu és de 26€ la general i 22€, la reduïda.