Sisè torneig Ciutat de Lleida de bàsquet per a persones amb discapacitat intel·lectual, aquest dissabte al pavelló municipal Juanjo Garra

Comptarà amb la participació de 7 equips i uns 90 esportistes

El pavelló municipal Juanjo Garra acollirà aquest dissabte al matí la sisena edició del Torneig de Bàsquet Ciutat de Lleida per a persones amb discapacitat intel·lectual. La regidoria de Cultura de la Paeria ha acollit aquesta tarda la presentació de l’esdeveniment, que comptarà amb la participació de 7 equips i uns 90 esportistes de la província de Lleida.

La tinent d’alcalde i regidora de les Polítiques a favor de la Creativitat, la Cultura, l’Educació i els Esports, Montse Parra, ha mostrat la seva satisfacció perquè esdeveniments com aquests mostren que la societat de Lleida treballa per la inclusió i després d’aconseguir normalitzar i visibilitzar aquests col·lectius s’implica per compartir amb ells espais i activitats. A més, ha felicitat als organitzadors per la seriositat amb què treballen, que dignifica l’activitat esportiva, i ha animat als jugadors a gaudir i passar-s’ho bé durant la competició.

El torneig es jugarà entre les 10.00 i les 13.30 hores amb partits de 15 minuts per part. Hi haurà 4 equips de nivell intermedi (Asvolcall-Down Lleida; Aspros Força Lleida; Alba de Tàrrega; i Paeria-Salvador Seguí) i 3 equips de nivell inicial (Asvolcall-Down Lleida; CB Mollerussa-Acudam; i CB Balaguer-Estel).

El torneig està organitzat per l’associació Down Lleida, l’Associació de Voluntaris de La Caixa (Asvolcall) i la Federació Catalana d’Esports per a persones amb discapacitat intel·lectual (Acell), amb la col·laboració de l’Ajuntament de Lleida. L’acte de presentació també ha comptat amb la presència del regidor Paco Cerdà, en representació de la Diputació, i del representant territorial de l’Esport a Lleida, Joan Segura