Reñé queda en llibertat a l’espera de ser citat pel jutge

D'igual manera que el president de la Diputació, els altres 25 detinguts en l’operació anticorrupció a Lleida han quedat en llibertat sense càrrecs a l'espera de declarar davant del jutge

El president de la Diputació de Lleida, Joan Reñé, detingut pels Mossos d'Esquadra - Foto Miquel de Santiago

El president de la Diputació de Lleida, Joan Reñé, i els altres 25 detinguts d’aquest dimarts en el marc d’una operació anticorrupció a Lleida, Balaguer i Solsona, han quedat en llibertat sense càrrecs a l’espera de declarar davant del jutge, segons avancen Nació Digital i Segre. Reñé ha abandonat la comissaria del Mossos d‘Esquadra després de passar-hi dintre 3 hores, al voltant de les cinc de la tarda d’aquest dimarts.

Els Mossos d’Esquadra s’han emportat detingut al president de la Diputació de Lleida, Joan Reñé, pels volts de dos quarts de dues de la tarda. La policia l’ha tret per la porta del Palau de la corporació municipalista que hi ha situada al carrer del Carme, en ple Eix Comercial de la ciutat de Lleida sota una gran expectació mediàtica. Reñé ha sortit acompanyat dels agents sense anar emmanillat i l’han fet entrar a un cotxe policial de paisà. Els mossos també s’han endut documentació en almenys una caixa i també han bolcat la informació d’un ordinador. Han marxat direcció a la comissaria de la capital del Segrià on està previst prendre declaració a Reñé. El president de la Diputació estava detingut des de primera hora del matí d’aquest dimarts acusat d’un delicte de corrupció en una operació que ha comportat la detenció de 26 persones.