“Rebota rebota y en tu cara explota”, un espectacle de denúncia de la violència masclista

Divendres, 7 de febrer, a les 21.00 hores, el Teatre Municipal de l’Escorxador acollirà, en el marc de la programació de LaTemporada Lleida, “Rebota rebota y en tu cara explota”, un espectacle necessari de denúncia de la violència masclista.

Aquest espectacle, de Quim Tarrida i Agnès Mateus, que alhora és la protagonista, pretén mirar de cara el flagell social de la violència contra les dones. Un manifest escènic rotund, amb la poesia, la ironia i la denúncia directa per enfrontar el públic amb realitats incòmodes, algunes dolorosament evidents i altres vergonyosament integrades a la normalitat. “Comencem a cridar les coses pel seu nom… ens hauria d’explotar la vida a la cara més sovint”.

“Rebota rebota y en tu cara explota” acumula nombrosos guardons com Premi a la Crítica 2017 millor espectacle de Noves Tendències, Premi FAD Sebastià Gasch Aplaudiment 2018 i Premi Butaca 2018 a les Noves Aportacions Escèniques.

Les entrades (16€ la general i 12€ la reduïda) es poden comprar al web de LaTemporada Lleida, a les taquilles del Teatre de la Llotja, l’Escorxador i l’Auditori i a l’oficina de Turisme de Lleida.