Prop de 50 joves han participat a la Sortida a la Vall de Boí organitzada per l’Ajuntament de Lleida

49 joves han participat en l'activitat, que forma part de la programació de tardor del departament i que es fa amb la col·laboració del Club d'Escalada i Muntanya Pardinyes

El Departament de Joventut de la Paeria ha organitzat una nova sortida en el marc de la programació de tardor. Aquest cop s’ha visitat la Vall de Boí. En aquesta activitat hi han participat 49 joves, a més dels guies de muntanya i els responsables de Joventut que han acompanyat els joves.

S’ha fet una ruta senderista que ha sortit de Vilaller per arribar a Barruera, fent el camí de l’aigua pels pinars i boscos de la zona, i visitant pobles i paratges de gran bellesa natural i paisatgística.

Les sortides d’aquest tipus s’adrecen a joves d’entre 13 a 30 anys de la ciutat i es fan amb la col·laboració del Club d’Escalada i Muntanya Pardinyes.

La sortida s’inclou a l’Agenda Jove i la seva finalitat és atansar als joves a la natura més propera, descobrint fauna i vegetació, alhora que realitzen una activitat de lleure saludable dins de l’àmbit esportiu.