“Pere i el Llop”, un espectacle de dansa amb música en directe, dissabte a l’Auditori

Lleidart Ensemble i el Ballet de Barcelona s’uneixen per oferir aquesta producció de petit format per a tots els públics, recomanat per a infants a partir de 6 anys

El Ballet de Barcelona i Lleidart Ensemble s’han unit per oferir un espectacle on la dansa i la música són les protagonistes amb intèrprets d’ambdues disciplines a “Pere i el Llop” que arriba a l’Auditori Municipal Enric Granados aquest dissabte, 18 de gener, a les 18.30 hores.

Pere i el Llop és una composició simfònica de Serguei Prokófiev escrita el 1936. L’obra de Prokófiev és una història per a nens, amb música i text adaptat per ells, amb un narrador acompanyat per l’orquestra. En Pere arrisca la seva pròpia vida enfrontant-se al Llop del bosc per tal de protegir els seus amics.

Josep Miquel Mindan, director d’orquestra, pren la iniciativa d’acompanyar amb els seus músics al Ballet de Barcelona. Més enllà del coneixement d’ambdues disciplines, es tracten valors, com la desinhibició, l’eliminació dels prejudicis, la comunicació molt més enllà del llenguatge, la capacitat d’expressar sentiments, la realització de les il·lusions, el foment de la disciplina i el respecte per mitjà de l’art.

L’espectacle està format per 7 ballarins, 7 músics i 1 director musical. Una producció de petit format, que facilita la proximitat entre els intèrprets i el públic, fent-lo partícip i protagonista. La coreografia es porta a la màxima expressivitat jugant amb l’exageració, la mímica i la caracterització.

Les entrades (12€ la general i 10€ la reduïda) es poden comprar al web de LaTemporada Lleida, a les taquilles del Teatre de la Llotja, l’Escorxador i l’Auditori i a l’oficina de Turisme de Lleida.