Paeria i Educació acorden mantenir una interlocució continuada sobre l’àmbit educatiu a la ciutat

El paer en cap, Miquel Pueyo, ha mantingut avui una trobada amb el director dels serveis territorials del departament, Carles Vega, en la qual han tractat sobre qüestions d'interès comú, com les obres de la nova escola Pinyana i la lluita contra la segregació escolar

67

El paer en cap, Miquel Pueyo, ha mantingut avui una trobada institucional a la Paeria amb el director dels serveis territorials del departament d’Educació a Lleida, Carles Vega, dins de la ronda de reunions que està mantenint amb els representants del Govern de la Generalitat, per intercanviar impressions sobre qüestions d’interès comú per a les dues administracions.

Durant la trobada, Pueyo i Vega han constatat la necessitat d’una interlocució freqüent i continuada sobre l’àmbit educatiu a Lleida, que resulta d’un interès especial per la Paeria, com ha destacat l’alcalde. “Les qüestions vinculades a l’educació són molt importants per la Paeria. Per nosaltres està molt relacionat amb l’equitat social i la igualtat d’oportunitats”, ha assenyalat Pueyo.

Entre les qüestions que s’han tractat a la reunió hi ha l’estat del projecte de construcció de la nova escola de Pinyana, al barri de Balàfia, la redefinició del mapa escolar de la ciutat i el treball conjunt per lluitar contra la segregació escolar. A més, s’ha destacat el pròxim inici de l’activitat de la taula de diàleg de l’escola Cervantes.

FER UN COMENTARI