Núria Florensa protagonitza “Tonta” al Teatre de l’Escorxador

0
122

Núria Florensa, reconeguda actriu catalana, protagonitza “Tonta” al Teatre Municipal de l’Escorxador. Dirigida pel lleidatà Albert Baldomà, aquest dijous i divendres, 20 i 21 de febrer, a les 21.00 hores, en el marc de la programació teatral de La Temporada Lleida, arriba aquest monòleg que parla de ràbia, impotència o amor.

L’obra, escrita i dirigida per Albert Baldomà i interpretada per Núria Florensa, actriu que ha participat en conegudes sèries de TV3 com “La Riera” o “Nit i Dia”, és un monòleg de gairebé una hora de duració que parla de ràbia, impotència o amor

A tothom li agradaria destacar, ser diferent dels altres, però alhora, també ser normal, com la resta i passar desapercebut. “Tonta” en parla d’això, i la seva protagonista, Alícia, davant el mirall, sola, després de rentar-se la cara amb força i eixugar-se-la amb poca delicadesa, nota que avui alguna cosa ha canviat dins seu. Una cosa que ha explotat de sobte i ara es veu amb cor d’explicar-se coses. De preguntar-nos-les.

Les entrades (12 € la general i 10 € la reduïda) es poden adquirir al web de La Temporada, a les taquilles del Teatre de la Llotja, l’Escorxador i l’Auditori i a l’oficina de Turisme de Lleida.

Albert Baldomà

Albert Baldomà és un jove director i intèrpret de Puigverd de Lleida. Durant la seva trajectòria ha interpretat diferents obres, així com en els últims anys, des del 2017, ha elaborat dues obres pròpies. La primera, “Peça per a un tros”, que es va estrenar al juny de 2017 al Teatre Regina de Barcelona i està interpretada i dirigida per ell mateix, i seguidament va començar a dirigir l’obra “Tonta” al 2018.

FER UN COMENTARI