Noèlia Casellas és la nova subdelegada dels Serveis Informatius de la CCMA a Lleida

La periodista treballa als serveis informatius de Catalunya Ràdio des del 2004 i substitueix Roser Perera, que s'incorpora a la delegació de Madrid a partir del març

La periodista Noèlia Casellas ha estat nomenada nova subdelegada de la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals (CCMA) a Lleida, en substitució de Roser Perera, que s’incorporarà a la delegació de la CCMA a Madrid a partir del mes de març. Casellas (Manresa, 1980) és llicenciada en Periodisme per la UAB i treballa als serveis informatius de Catalunya Ràdio des del 2004, on va formar part com a productora de diversos espais, com l’informatiu nocturn “Catalunya nit”, amb Gaspar Hernàndez. També ha estat productora de les seccions d’Internacional i de Societat. Des del 2007, és redactora a l’equip de Catalunya Ràdio a Lleida.
Abans d’incorporar-se a l’emissora pública, havia treballat la secció d’esports del diari “Regió7” (1998-2003), va ser cap de premsa del Bàsquet Manresa (2004-2005) i va treballar a l’agència CatPress, on portava la comunicació de la Xarxa Assistencial Althaia.