Networking de professions artístiques a la Casa de Fusta

Quatre emprenedors creatius han participat aquest dijous a “On Off Talks” per explicar la seva experiència en la creació de la seva empresa

La Casa de Fusta, espai de coworking adreçat a emprenedors de Lleida, ha acollit aquest dijous el Networking de profionals que han explicat la seva experiència a altres persones que també volen emprendre o que ja tenen la seva pròpia empresa. L’activitat “On Off Talks” ha comptat amb la participació de quatre emprenedors: Maio Creativa (disseny gràfic), Olguioo (il·lustradora infantil), Jimbo (graffiti lettering) i Archicookture (cuina creativa).

Cada emprenedor ha compartit amb els i les assistents l’origen de la seva empresa i com la va muntar, com aconsegueixen que l’art esdevingui la seva professió i sobre la gestió dels continguts artístics de les seves xarxes socials.

“On Off Talks” amb emprenedors creatius és una proposta de l’Agenda Jove de Tardor de LleidaJove, que inclou activitats, trobades i tallers de diferents àmbits, com l’esport, la natura, l’emprenedoria, la formació, etc.