Neix un projecte de col·laboració entre Turisme de Lleida i les vinyes de Raimat

0
81

El tinent d’alcalde i president de Turisme de Lleida, Paco Cerdà, ha visitat les vinyes de Raimat atenent una invitació del director general dels cellers, Joan Esteve. En el decurs de la vista s’han establert els passos inicials que culminaran en una estratègia de col·laboració que connectarà Lleida i les vinyes en base a la idea de turisme de natura, experiència i contacte amb la biodiversitat.

En aquest sentit, Joan Esteve ha presentat una proposta basada en la idea de potenciació de rutes per les vinyes, que permeten donar sortida a nous productes de gaudi turístic en clau lleure i descobriment de la natura per a perfils familiar que busquen, en el seu temps lliure, activitats que els permetin fer turisme en clau de natura i en clau d’experiència.

De la seva banda, el president de Turisme de Lleida, Paco Cerdà, s’ha mostrat obert a la col·laboració en un projecte que, “està perfectament en la línia dels Objectius de Desenvolupament Sostenible, (ODS), i d’aquests perfils cada cop més creixent de persones que busquen un tipus de turisme familiar sensible amb l’entorn”. Cerdà ha volgut incidir en el fet que “ens situem davant una proposta que posa en joc un nou producte turístic que se suma a les visites guiades i patrimonials per la ciutat de Lleida i la imprescindible parada gastronòmica”.

La proposta de projecte, que s’ha presentat avui in situ, incorpora un nombre creixent de rutes, de 5 i de 10 quilòmetres, que es poden realitzar a peu, però també amb bicicleta i que, segons ha dit Esteve, “han de servir per consolidar el vincle entre Raïmat i la ciutadania de Lleida”. En aquest sentit, el tinent d’alcalde Paco Cerdà ha volgut subratllat que “les vinyes de Raïmat és un altre dels entorns privilegiats dels quals gaudim com a ciutadania de Lleida i, per tant, hi començarem a treballar per oferir productes atractius i que multipliquin l’atractivitat de Lleida”.

FER UN COMENTARI