El Mercat de l’Hort a Taula es trasllada al diumenge 8 d’abril

Tot i que tradicionalment el mercat se celebra el primer diumenge de cada mes, en aquesta ocasió s’ha ajornat per la coincidència amb les vacances de Setmana Santa

El Mercat de l’Hort a Taula tornarà diumenge 8 d’abril a la plaça de Sant Joan, després que la Regidoria de Promoció de la ciutat, del Comerç i del Turisme i de l’Ocupació i l’Emprenedoria, i d’acord amb les paradistes, hagi decidit ajornar-lo per la coincidència amb les vacances de Setmana Santa, ja que tradicionalment el mercat se celebra el primer diumenge de cada mes.

El Mercat de l’Hort a Taula atansa els productes agroalimentaris de proximitat a la ciutadania. En aquest mercat s’hi poden trobar productes de temporada, com formatges i derivats làctics, bolets, carn i embotits, fruita i verdura, fruits secs, xocolates i dolços, coques, mels o plantes aromàtiques, entre altres. Aquesta cita que pretén oferir un lloc de venda als pagesos i els elaboradors del territori per donar a conèixer els seus productes i sensibilitzar la població sobre els valors de l’agricultura i l’alimentació.