L’ombratge de la pista esportiva del Centre Cívic de la Bordeta, a punt a finals de juny

Es tracta del projecte de ciutat guanyador dels primers pressupostos participatius de Lleida i compta amb un pressupost de 200.000 euros

0
372

L’Ajuntament de Lleida està duent a terme les obres per habilitar l’ombratge de la pista esportiva del Centre Cívic de la Bordeta, el projecte de ciutat guanyador del primer procés de pressupostos participatius endegat per la Paeria l’any 2017. L’alcalde de Lleida, Fèlix Larrosa, ha visitat aquest matí els treballs i ha destacat que la previsió és que l’obra quedi acabada cap a finals de juny o primers de juliol, per tal que pugui tenir la seva estrena oficial amb la festa major del barri, per Sant Jaume.

“Vull recordar que deixarem el govern dissabte i hi haurà prop de 50 obres en marxa a la ciutat. És important que es sàpiga que l’activitat ordinària a la Paeria no canvia. Hi ha actuacions en matèria d’aigües, enllumenat, equipaments i zones verdes que segueixen avançant fruit de l’actuació del govern que presideixo”, ha assenyalat el paer en cap.

El projecte de la Bordeta contempla la construcció d’una coberta tèxtil amb l’objectiu de dotar d’ombra el conjunt de la pista esportiva i permetre el seu ús en cas d’inclemències meteorològiques. Es preveu la creació d’una estructura metàl·lica de suport i l’ombratge mitjançant elements tèxtils que cobreixin la pista esportiva. Ara s’han obert les rases per la cimentació dels pilars d’aquesta estructura metàl·lica, que es muntarà durant la setmana vinent. Pels volts de Sant Joan està previst instal·lar la coberta. Les obres tenen un pressupost de 200.000 euros.

“És el projecte que va guanyar el primer pressupost participatiu de ciutat i no ha sigut fàcil, però al final ens n’hem sortit. Estem contents que els veïns i veïnes de la Bordeta en puguin gaudir, d’això es tracta fer actuacions per l’interès general dels veïns i veïnes d’aquesta ciutat. Ha estat una experiència formidable la dels pressupostos participatius, però que, certament, s’ha de treballar i aprofundir, per fer-los més participatius. Correspondrà ja al nou govern de la ciutat decidir què vol fer amb aquest projecte”, ha conclòs el paer en cap.

FER UN COMENTARI