L’OJC s’obre a nous públics

‘Música de Cinema i Cercle de percussions Drum Circle!’, el concert solidari i d’integració, diumenge a l’Auditori

L’Orquestra Simfònica Julià Carbonell de les Terres de Lleida vol ser l’Orquestra de tota la ciutadania i estar al servei de tothom, sense excepció. Amb aquesta idea presenta ‘Música de Cinema i Cercle de Percussions Drum Circle!’, un projecte solidari i d’integració cultural i social amb la música com a llenguatge universal, amb la intenció que nous públics vinguin a l’Auditori i gaudeixin també de la “seva” Orquestra.

En aquest sentit, ha programat un concert pel pròxim diumenge, a les 7 de la tarda, on comptarà amb la col·laboració com a percussionistes d’un Cercle de Percussió de gairebé mig centenar de joves sobre l’escenari, membres dels col·lectius del Centro Latinoamericano, del Centre Mandoni, de l’Associació MIRA, de l’Associació Senegalesos de Lleida, l’Associació Nostalgia Familiar i dels Joves Centre Jardins del Segrià, sota el guiatge d’en Pau Gimeno.

Juntament amb el Cercle de Percussió, el públic podrà gaudir de diverses bandes sonores interpretades pel Quintet de Metalls de L’OJC “Sporadik Brass” així com per les Cordes de l’OJC, amb l’excepcional participació del violinista Joan Espina com a solista i sota la batuta d’Alfons Reverté.

A més a més, l’OJC ha posat a disposició del públic un abonament d’entrades per als tres concerts de l’orquestra que es realitzaran a Lleida fins al final de temporada. Les entrades es poden adquirir online o bé a la taquilla de l’Auditori Enric Granados de Lleida: Preu: 13 €, Reduïda: 11 € i Amics: 7 €.