Lleida s’adhereix un any més a la campanya “Barris antics, molt per descobrir, molt per oferir”

El tinent d’alcalde Fèlix Larrosa ha participat en el lliurament de premis d’aquesta 8a edició del projecte, que pretén dinamitzar el comerç del Centre Històric de la ciutat, així com dels 36 municipis més que hi han pres part

Lleida s’ha adherit un any més a la 8a campanya de dinamització comercial del Centre Històric que porta per nom “Barris Antics, molt per descobrir, molt per oferir”. El tinent d’alcalde i regidor del Centre Històric, Fèlix Larrosa, ha participat en el lliurament de premis que s’ha fet aquesta tarda al Centre d’Art La Panera. Larrosa ha assegurat que el Centre Històric és un barri per eclosionar i que aviat s’aniran veient les actuacions previstes amb la vocació de fer “més Centre Històric”. Així, es faran habitatges per a l’emancipació de joves o s’inaugurarà al setembre el Call, entre altres. Tot plegat, ha afirmat Larrosa, perquè el barri sigui més competitiu i amb millor qualitat de vida.

A Lleida, una cinquantena d’establiments del Centre Històric han col·laborat amb la iniciativa, i s’han donat 38 premis (37 a clients i 1 a establiments). 37 municipis d’arreu de Catalunya han pres part d’aquesta 8a edició de la campanya que té com a objectius donar a conèixer el comerç del nucli antic, potenciar el comerç de proximitat i premiar els clients amb el lema “comprar al barri té premi”. Durant el mes de juny, les persones que han comprat als comerços que s’han sumat als diferents municipis, han optat a diferents premis aportats per les poblacions participants.