Lleida recorda les víctimes dels atemptats de Barcelona i Cambrils amb un acte d’homenatge a la Seu Vella

L’alcaldessa en funcions, Montse Mínguez, presidirà divendres, a les 10.30 h, l’acte organitzat per la Paeria. Nens i nenes dels centres oberts municipals enlairaran globus des del claustre de la Seu, símbol de la Cultura de la Pau

Lleida recordarà aquest divendres les víctimes dels atemptats de Barcelona i Cambrils. La Paeria està preparant un acte commemoratiu pel primer aniversari dels atemptats que tindrà lloc al claustre de la Seu Vella i que començarà a les 10.30 h., hora a la qual també s’iniciaran els actes de Barcelona (divendres) i Cambrils (dissabte). L’alcaldessa en funcions, Montse Mínguez, presidirà l’homenatge en què es guardarà un minut de silenci i que comptarà amb la participació de nens i nenes dels centres oberts municipals, que enlairaran globus simbolitzant les víctimes. Li seguirà una actuació musical en el mateix espai del claustre.

L’acte, que conduirà una periodista lleidatana, està obert a la ciutadania, perquè participi en l’emotiu homenatge a la Seu, un dels espais més emblemàtics de la ciutat i símbol de la Cultura de la Pau.

Els regidors de la Corporació Municipal estaran presents en aquest acte, així com autoritats locals i representats d’entitats veïnals, socials i culturals de la ciutat.