Lleida impulsa una nova web sobre pràctiques i treball a l’estranger

El portal s’ha actualitzat i modernitzat i recull, com a novetat, l’apartat “Explica’ns la teva experiència”

L’Ajuntament de Lleida ha llençat la nova web sobre treball i pràctiques a l’estranger,desenvolupada conjuntament pel centre Europe Direct i el Departament de Joventut. Aquesta web, actualitzada i modernitzada respecte a l’anterior, recull informacions pràctiques per a totes aquelles persones interessades en fer una estada de pràctiques o de feina a l’estranger. S’estructura en diferents apartats, que inclouen:

-programes de pràctiques en empreses, institucions i organismes;

-pràctiques en institucions de la UE i en altres organismes i institucions internacionals;

-empreses que ofereixen pràctiques;

-treball a l’estranger mitjançant la xarxa Eures (portal europeu de mobilitat professional) o bé webs de treball estacional arreu;

-altres informacions d’interès: programes de voluntariat finançat per la UE, el CV Europass, tràmits previs que caldria realitzar abans de marxar, entre altres.

També hi ha un apartat d’actualitat, on es recullen ofertes i programes de pràctiques amb termini obert per a la presentació de candidatures. Així mateix, a través d’aquest nou web s’incorpora una altra novetat: l’Ajuntament de Lleida cerca exemples d’experiències de joves de Lleida que hagin fet una estada a l’estranger, ja sigui de treball, pràctiques, formació o voluntariat, per poder-les explicar a altres joves interessats. Els i les joves que vulguin compartir la seva experiència poden omplir un formulari habilitat a l’apartat “Explica’ns la teva experiència”.