Lleida continua lluitant solidàriament en el seu 10è Gran Recapte d’Aliments

El paer en cap, Fèlix Larrosa, ha donat suport a la iniciativa, que enguany arriba a la 10ª edició, i ha posat en valor la implicació del voluntariat sense el qual no seria possible

Lleida ha estat, un any més, solidària amb el Gran Recapte d’Aliments. Aquest divendres i dissabte té lloc la desena edició de la iniciativa, que se celebra arreu del territori català. El paer en cap, Fèlix Larrosa, ha donat suport al gran recapte i ha remarcat la implicació del voluntariat sense el qual aquesta acció no seria possible. Larrosa ha reconegut el compromís i la generositat dels voluntaris i les voluntàries de la ciutat en les diverses accions que es fan durant l’any com ja ho va posar de manifest aquest dijous a la festa del voluntariat.

L’alcalde ha visitat al migdia un dels 61 punts de recollida que hi ha a Lleida ciutat, uns 210 al territori, acompanyat del tinent d’alcalde Xavier Rodamilans; del president del Banc d’Aliments de Lleida, Joan Ramón Saura, i del director de l’àrea de responsabilitat social corporativa de Plusfresc, Rafel Oncins.

En aquest 10è Gran Recapte d’Aliments hi ha dues novetats: bosses reutilitzables per fer una recollida més sostenible i les donacions de lots d’aliments bàsics on line, a traves de la pàgina web www.granrecapteonline.com. Els productes preferents són llet, llegums, conserves de peix i verdures i oli. El voluntariat es troba als punts de recollida, així com també al pavelló 3 de la Fira de Lleida, ajudant en la classificació. L’objectiu d’aquest 2018 és arribar als 325.000 quilos d’aliments.