Lleida comença a ballar a ritme de Carnaval 2019

Dilluns, a les 8 del vespre, es fa la reunió a la sala Alfred Perenya per preparar els actes del Carnaval 2019

El Carnaval de Lleida, que tindrà lloc a finals de febrer i principis de març, ja comença a escalfar motors. Aquest dilluns tindrà lloc la reunió preparatòria dels actes, com la Gran Rua, la Cursa de llits, etc. que es promouen amb la participació de la ciutadania. La reunió servirà per explicar el funcionament dels actes i per aclarir els dubtes entorn a la celebració. A més, es lliuraran els fulls d’inscripció, les normes bàsiques i el recorregut de la Gran Rua, que es farà el dissabte 2 de març, i que és un dels actes més multitudinaris que s’organitzen a la ciutat.

El full d’inscripció recull les dades dels responsables de les carrosses o comparses que prenen part de la comitiva festiva. S’ha de tenir en compte que els participants han de conèixer un seguit de consideracions de cara a la desfilada per seguretat i per al seu correcte desenvolupament.

Les persones interessades a assistir poden anar a la reunió, a les 20 h, a la sala Alfred Perenya de la Regidoria de Cultura (avinguda de Blondel, 64).