Les piscines municipals recapten 5.755,10 euros pel Mulla’t 2018

L’Ajuntament de Lleida destina els diners de la venda d’entrades de la jornada a la Fundació Esclerosi Múltiple

0
648

L’Ajuntament de Lleida lliurarà 5.755,10 euros, els diners de la venda d’entrades d’avui a les set piscines municipals, a la Campanya Mulla’t 2018 per l’Esclerosi Múltiple.

La Paeria ha volgut col·laborar un any més amb aquesta iniciativa solidària cedint també espais als recintes de les piscines municipals, perquè els voluntaris del Mulla’t poguessin vendre productes de marxandatge, com samarretes, gorres o tovalloles, entre altres productes.

D’aquesta manera, l’Ajuntament s’ha tornat a afegir a aquesta iniciativa, que ha comptat amb la participació de més d’un centenar de piscines de les comarques de Lleida i més de 900 de tot l’Estat, de les quals més de 600 són de Catalunya.

Enguany, l’acte central del Mulla’t per l’Esclerosi Múltiple ha tingut lloc a la piscina municipal del Palau d’Anglesola, on s’han realitzat tot un seguit d’activitats, com un dinar i un berenar solidaris, ‘aquagym’, activitats per als infants, una tirada de bitlles, entre altres. A més, la meteoròloga Carme Farnell ha estat l’encarregada de realitzar la lectura del manifest.

El “Mulla’t” va començar l’any 1994 amb 67 piscines i l’últim any ja en van ser més de 600 i un miler de voluntaris a Catalunya.

Tots els fons que es recapten en aquesta campanya es destinaran a l’esclerosi múltiple infantil, perquè fins a un 10% dels casos es diagnostiquen en menors de 18 anys.

FER UN COMENTARI