Les passarel·les del riu, punts d’observació per commemorar el Dia Mundial dels Ocells

El tinent d’alcalde Sergi Talamonte diu que amb aquesta activitat es vol descobrir a la ciutadania una biodiversitat que tenim al mig de la ciutat

0
138
Els més menuts han descobert una observació fins ara desconeguda per ells

La Regidoria d’Habitatge i Transició Ecològica ha volgut celebrar aquest cap de setmana el Dia Mundial dels Ocells amb tot un seguit d’activitats, que avui s’han iniciat amb la ubicació de diversos punts mòbils d’observació d’ocells, a les passarel·les del riu i al Pont Vell, per contemplar la biodiversitat que tenim al mig de la ciutat.

El tinent d’alcalde i responsable de la Regidoria de Transició Ecològica, Sergi Talamonte, ha explicat que amb aquesta activitat es volia fer una tasca pedagògica i divulgativa, ja que “molta gent no és conscient que al mig de la ciutat tenim un riu, amb un bosc de ribera, on aquest matí hem pogut contemplar fins a una quinzena d’ocells de diverses espècies”.

“Avui el que fem és la descoberta de la biodiversitat que tenim a la ciutat, perquè la gent pugui gaudir de l’observació dels ocells, amb l’assessorament d’un ornitòleg, que va explicant i aclarint els dubtes que se li plantegen”, ha dit des del punt d’observació que s’ha instal·lat a primera hora a la passarel·la dels Camps Elisis.

Els lleidatans i lleidatanes encara poden gaudir del punt mòbil d’observació d’ocells als ponts i passarel·les. De les 10 a 13 hores, s’ha ubicat a la passarel·la dels Camps Elisis i al Pont Vell, mentre que aquesta tarda, de 17 a 20 hores, romandrà a la passarel·la de Cappont i al Pont de la Universitat.

FER UN COMENTARI