Les Escoles Bressol col·laboren amb el Banc dels Aliments

La campanya de caràcter anual finalitza aquest dimarts, 5 de març, a l’escola de Cappont amb una recollida d’aliments i productes per a la higiene dels més petits

Les Escoles Bressol Municipals col·laboren un any més amb el Banc dels Aliments de Lleida en el projecte “Un aliment, un somriure”, que va posar-se en marxa el 18 de febrer i que finalitzarà el pròxim dimarts, 5 de març, a l’escola de Cappont, on es farà una recollida d’aliments i productes per la higiene dels més petits.

Amb aquest projecte es pretén conscienciar a tota la comunitat educativa de la necessitat d’algunes famílies en adquirir aquests productes tan necessaris pel desenvolupament dels infants en els primers anys de la seva vida.

En les escoles s’hi desenvolupen activitats molt diverses, com ara contes entre altres, per treballar aquest concepte amb els més petits.

Aquest projecte finalitzarà el pròxim dimarts amb un acte de cloenda a l’Escola Bressol Municipal de Cappont, amb un espectacle de llums i colors, que anirà a càrrec de Jaume Grau, tècnic de l’EBM d’Albarés.