L’edifici de Mercolleida, epicentre de serveis de l’Ajuntament de Lleida

El paer en cap ha visitat les regidories d’Esports, Participació, Drets Civils, Cooperació, Recursos Humans i Comerç, Mercats i Consum

0
163

L’alcalde Miquel Pueyo ha recorregut avui les dependències municipals que es troben en l’edifici de Mercolleida. Són les regidories d’Esports, Participació, Drets Civils, Cooperació, Recursos Humans i Comerç, Mercats i Consum. En total, engloben una vuitantena de treballadors i treballadores.

El paer en cap ha visitat les oficines i ha conegut el funcionament de les diferents àrees, acompanyat de les regidores i del regidor responsables: Jordina Freixanet (Recursos Humans), Elena Ferre (Participació), Sandra Castro (Cooperació i Drets Civils), Marta Gispert (Comerç, Mercats i Consum) i Esports (Sergio González).

Des dels departaments municipals amb seu a Mercolleida es gestiona un ampli ventall de serveis públics:

– els equipaments esportius de la ciutat i els programes d’activitats esportives

– la participació i la gestió de la xarxa de centres cívics i locals socials municipals.

– les polítiques de Drets Civils on s’inclouen les accions de memòria històrica i, també, d’acollida a persones nouvingudes

– els programes de cooperació al desenvolupament

– els mercats municipals, les polítiques de comerç i consum, l’Oficina Municipal d’Atenció al Consumidor.

– els recursos humans, que inclou serveis com el de riscos laborals, planificació, organització i control horari, formació i selecció i provisió.

FER UN COMENTARI