L’Aplequet de Tardor reviu l’esperit de l’Aplec del Caragol

Un total de 76 colles apleguen més de 4.000 penyistes que es concentren als Camps Elisis per celebrar la 38a edició

Aplec del Caragol. Foto: Cedida

Més de 70 colles celebren aquest diumenge l’Aplequet de Tardor als Camps Elisis, la trobada en la qual els participants reviuen l’esperit de l’Aplec del Caragol del mes de maig i que enguany ha arribat a la seva 38a edició.

La cita ha reunit 76 colles, cinc més que les que van participar l’any passat, del total de 107 que formen part de la Fecoll, aplegant més de 4.000 penyistes.

Els regidors Ignasi Amor, Joan Ramon Castro i Elena Ferre han participat com uns penyistes més en la trobada, que ha tingut el punt de major concentració en el vermut de la Fecoll i el dinar de germanor a cada parcel·la.

La festa ha començat de bon matí i s’allargarà fins a la tarda, amb activitats de tots els gustos, des de competicions de bitlles o parxís, fins a jocs infantils, sense oblidar la tradicional cursa de sacs i el ball de tarda, on es lliuraran els premis als guanyadors dels concursos.

L’edició d’enguany presenta com a novetat un taller de caragols que impartirà l’Associació Espanyola de lluita contra el Càncer a Lleida.