L’alcalde Miquel Pueyo referma el suport de la Paeria al festival Musiquem Lleida

El paer en cap ha rebut a la presidenta i la directora de la Coral Shalom, Teresa Carrera i Mari Carmen Valls, que organitzen la trobada, que celebrarà la seva catorzena edició del 4 al 6 d’octubre

L’alcalde de Lleida, Miquel Pueyo, ha rebut aquest matí al Palau de la Paeria a la presidenta i la directora de la Coral Shalom, Teresa Carrera i Mari Carmen Valls, que li han presentat les activitats de la catorzena edició del festival de Musiquem Lleida, que omplirà de concerts de diferents estils els escenaris de carrer de la ciutat entre el 4 i el 6 d’octubre.

El paer en cap destacat la cordialitat de la trobada i ha assenyalat que la Paeria manté el seu suport a la Coral Shalom i un esdeveniment cultural ja tan consolidat com el Musiquem Lleida, al qual fa una aportació anual de 12.000 euros. “És una coral que conec bé i que treballa amb valors que tenen a veure amb la sensibilització social a través de la música”, ha indicat Pueyo.

La catorzena edició de Musiquem Lleida comptarà amb la participació de solistes, grups instrumentals i corals internacionals i de la resta de l’Estat de gèneres que abasten des del renaixement, el barroc, el classicisme, la música romàntica, la contemporània, la tradicional, el jazz, el gospel, l’experimental i els espectacles musicals adreçats als infants. L’objectiu és acostar la música al carrer.