L’alcalde Larrosa reitera la petició de més Mossos d’Esquadra per a la ciutat

El paer en cap participa en la celebració del Dia de les Esquadres a la Seu Vella on s’han distingit professionals de la Guàrdia Urbana de Lleida i de l’Àrea de Gent Gran de la Paeria

L’alcalde de Lleida, Fèlix Larrosa, ha reiterat la petició d’una major dotació de Mossos d’Esquadra per a la ciutat en l’acte commemoratiu del Dia de les Esquadres a la Seu Vella.

“Ho necessitem per poder tenir una policia plenament adaptada als nous temps, als reptes de la societat actual, als grans desafiaments que es plantegen”, ha dit el paer en cap.

Larrosa ha remarcat: “Lleida, la segona capital de Catalunya, té un dels termes municipals més extensos del país i inclou una zona rural de 19mil hectàrees que és l’Horta. Calen més Mossos d’Esquadra per cobrir com correspon aquest gran territori i totes les noves dimensions que la seguretat ciutadana ha adquirit a la nostra societat.”

L’alcalde ha elogiat la labor i la professionalitat dels Mossos Esquadra i ha destacat que la ciutat de Lleida compta amb ells i que valora extraordinàriament la feina que realitzen cada dia al carrer. En aquest sentit, ha donat suport a les reivindicacions d’aquest cos en temes salarials i de millora d’equipaments i ha recordat la petició que ha fet al conseller Buch per demanar més Mossos per a la ciutat de Lleida.

A la commemoració del Dia de les Esquadres han assistit, entre altres autoritats, el delegat de la Generalitat a Lleida, Ramon Farré, la tinent d’alcalde i regidora de Seguretat Ciutadana de la Paeria, Sara Mestres, i el subdelegat del Govern, José Crespín.

El paer en cap ha destacat i agraït la bona col·laboració i entesa entre els Mossos d’Esquadra i la Guàrdia Urbana així com d’altres departaments municipals. En la jornada d’avui s’han distingit professionals de la Policia Local de Lleida i de l’Àrea de Gent Gran de la Paeria.