L’alcalde de Lleida participa en la plantada d’arbres de l’escola El Vilot de Sucs

Minuts abans ha participat en l’esmorzar popular i solidari dels veïns amb la Marató de TV3

0
407

L’alcalde de Lleida, Fèlix Larrosa, ha participat aquest matí en una plantada d’arbres que s’ha fet al pati de l’escola El Vilot de Sucs, juntament amb els nens i nenes, pares i professors del centre.Sucs

El paer en cap ha estat acompanyat de la regidora d’Educació, Rosa M. Salmerón, i del regidor de l’Horta, Joan Queralt, que plegats amb el president de l’Entitat Menor Descentralitzada, Guillem Boneu, i altres membres de l’equip de l’EMD de Sucs, amb participat en aquesta iniciativa, en la qual s’han plantat 17 moreres i mitja dotzena d’alzines, que han quedat apadrinats pels mateixos alumnes.

L’alcalde també ha visitat el petit hort de l’escola, que ocupa una part del pati d’El Vilot i que permet als nens i nenes participar d’un taller educatiu per conèixer els aliments i les plantes.

Abans de la plantada d’arbres, el paer en cap, juntament amb la resta de regidors i els veïns de Sucs han participat en l’antiga escola de pàrvuls en un esmorzar popular i solidari a benefici de la Marató de TV3.

FER UN COMENTARI