L’alcalde de Lleida participa en la plantada d’arbres de l’escola El Vilot de Sucs

Minuts abans ha participat en l’esmorzar popular i solidari dels veïns amb la Marató de TV3

L’alcalde de Lleida, Fèlix Larrosa, ha participat aquest matí en una plantada d’arbres que s’ha fet al pati de l’escola El Vilot de Sucs, juntament amb els nens i nenes, pares i professors del centre.Sucs

El paer en cap ha estat acompanyat de la regidora d’Educació, Rosa M. Salmerón, i del regidor de l’Horta, Joan Queralt, que plegats amb el president de l’Entitat Menor Descentralitzada, Guillem Boneu, i altres membres de l’equip de l’EMD de Sucs, amb participat en aquesta iniciativa, en la qual s’han plantat 17 moreres i mitja dotzena d’alzines, que han quedat apadrinats pels mateixos alumnes.

L’alcalde també ha visitat el petit hort de l’escola, que ocupa una part del pati d’El Vilot i que permet als nens i nenes participar d’un taller educatiu per conèixer els aliments i les plantes.

Abans de la plantada d’arbres, el paer en cap, juntament amb la resta de regidors i els veïns de Sucs han participat en l’antiga escola de pàrvuls en un esmorzar popular i solidari a benefici de la Marató de TV3.