L’Ajuntament de Lleida i la CCMA col·laboren per la difusió d’Animac

La Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals (CCMA) i l’Ajuntament de Lleida han firmat un acord de col·laboració per a la difusió de les activitats d'Animac, la Mostra Internacional de Cinema d’Animació de Catalunya

Animac és la Mostra Internacional de Cinema d’Animació de Catalunya, organitzada i produïda per l’Ajuntament de Lleida, amb la col·laboració de la Generalitat de Catalunya. La Mostra va ser creada l’any 1996 i, des d’aleshores, ha esdevingut un esdeveniment audiovisual de prestigi, reconegut a escala internacional. Amb el pas dels anys, Animac ha consolidat el seu caràcter independent i artístic.

La propera edició d’Animac tindrà lloc a Lleida del 21 al 24 de febrer amb el món de l’animació stop motion com a tema principal. A més del seu complet programa de projeccions – amb les seccions habituals de llargmetratges, curtmetratges, curts d’estudiants de tot el món, monogràfics i sèries – Animac 2019 oferirà un any més conferències i activitats de la mà dels grans de l’animació per a autors, professionals i estudiants, espectacles en directe, tallers, i la secció Petit Animac per al públic familiar.

Segons l’acord entre la CCMA i l’Ajuntament de Lleida, tant TV3 com Catalunya Ràdio, que són mitjans col·laboradors d’Animac, informaran i faran un ampli seguiment de totes les activitats de la Mostra a través de diferents espais.

Aquest acord s’emmarca en la missió de promoció i difusió de la cultura que té la CCMA, i en el seu compromís per garantir la cobertura dels grans esdeveniments culturals i dels festivals més rellevants del país, a través de la col·laboració amb les institucions que treballen per fomentar la cultura, l’educació, la creació i la innovació.