L’acusat d’abusar de la filla del seu cosí a Lleida acostava la cara de la nena als seus genitals

Els psicòlegs consideren "creïble" el testimoni de la menor, de 7 anys, i creuen que potser no va explicar tot el que va passar per "vergonya"

Pla tancat de l'acusat d'abusar de la filla del seu cosí, de 7 anys, en el judici a l'Audiència de Lleida. Imatge del 2 de maig de 2019

L’acusat d’abusar de la filla del seu cosí, de 7 anys, acostava la cara de nena als seus genitals, li feia tocaments per sobre de la roba interior. Així ho va explicar la menor als psicòlegs de l’EATAV durant l’entrevista que s’ha visionat aquest dijous, al judici celebrat a l’Audiència de Lleida. “M’abaixava el cap amb força, més a baix de la seva panxa, per on fa pipi”, ha dit la nena, que també ha explicat que l’home, a qui considerava el seu tiet, li feia tocaments per sobre de la roba interior i que ella li demanava que parés perquè no li agradava però que ell seguia. “M’ho feia tota l’estona, quan anava a casa seva”, ha afegit. La menor dormia molts caps de setmana a casa de l’acusat perquè la seva mare treballava. Els psicòlegs consideren “creïble” el testimoni de la menor i creuen fins i tot que potser la nena no els va explicar tot el que va passar perquè tenia “vergonya”. L’acusat ha negat els fets. La fiscalia demana sis anys de presó per un delicte continuat d’abús sexual.