La plataforma Despertem Lleida defensa la seva “transversalitat i pluralitat”

La iniciativa ciutadana es marca l'objectiu de “despertar a la ciutadania de Lleida a través del diàleg als barris com a font d'unió i creixement” deixant de banda ideologies partidistes

0
698

La plataforma Despertem Lleida justifica la seva “pluralitat i transversalitat” remarcant que “els veïns i veïnes compromesos amb la ciutat” són els qui formen aquesta iniciativa, units sota la màxima de “treballar perquè hi hagi un canvi al govern actual de la Paeria a través de debats generats als barris”. Així ho expliquen en un comunicat emès després que, degut a una errada informàtica, aparegués el nom de la persona que va enregistrar el domini de la plataforma atenent a la petició dels propis membres. Aquesta informació ja ha estat retirada del web, ja que, des de Despertem Lleida, defensen la voluntat d’anonimat amb l’objectiu de “reforçar la nostra transversalitat i pluralitat”.

Des de la plataforma també fan incís en que deixen de banda qualsevol ideologia partidista i que no obeeixen ni formen part de cap agrupació política, sinó que apleguen gent de diferents sectors i dels barris de Lleida amb l’objectiu de “despertar la ciutat a través del diàleg com a font d’unió i creixement”. “Animem a tota la ciutadania lleidatana a participar-hi i formar-hi part independentment d’on vinguin o d’on formin part, perquè la nostra essència és transversal i plural”, conclou el comunicat.

FER UN COMENTARI