La Paeria tornarà a participar al Saló Immobiliari Ciutat de Lleida

Els tinents d’alcalde Toni Postius i Sergi Talamonte s’han reunit avui amb representants del Col·legi d’API, que organitza aquesta Fira, i amb el qual es negocia un conveni de col·laboració

Els tinents d’alcalde responsables de les àrees d’Urbanisme i Habitatge, Toni Postius i Sergi Talamonte, han mantingut una reunió aquest matí amb Ernest López Morató i Sònia Fiter, representants del Col·legi d’Agents de la Propietat Immobiliària (API) de Lleida per tractar sobre la pròxima celebració de la sisena edició del Saló Immobiliari Ciutat de Lleida, que tindrà lloc els pròxims dies 25, 26 i 27 d’octubre a la Llotja.

Talamonte ha destacat que la Paeria valora positivament la seva participació en la trobada en anys anteriors i que tornarà a fer-ho aquest any a través de l’Empresa Municipal d’Urbanisme, que amb la tasca que fa amb serveis com la Xarxa de Mediació de Lloguer “al cap i a la fi és un API més de la ciutat”. “Creiem que falta habitatge a Lleida i que l’augment d’oferta és el que farà que s’estabilitzin els preus. Per tant la celebració de la Fira és un esdeveniment positiu”, ha assenyalat.

Durant la reunió també s’ha tractat sobre la posada en marxa d’un conveni de col·laboració amb el Col·legi, per avançar en la disponibilitat d’habitatge assequible.