La Paeria subvenciona i dona suport al Centre de Titelles de Lleida

La Fira de Titelles, que viurà el 2019 l’edició número 30, ha permès situar Lleida en la xarxa de Ciutats Culturals i Creatives europees

La Paeria renova la seva subvenció i suport al Centre de Titelles de Lleida. Avui s’ha firmat el conveni de col·laboració amb què l’Ajuntament de Lleida dona recolzament a les activitats de l’entitat, que tenen com a epicentre la Fira de Titelles. El paer en cap, Àngel Ros, i el president del Centre, Joan Andreu Vallvé, han signat l’acord, que determina l’atorgament d’un ajut econòmic a l’entitat de 40.486 euros. En l’acte, l’alcalde ha felicitat el Centre pel Premi Nacional de Cultura que ahir se li va lliurar en un acte al qual va assistir la tinent d’alcalde Montse Parra.

Ros ha agraït al Centre de Titelles el seu compromís amb la ciutat i ha valorat el conjunt d’accions que genera al voltant d’aquest art, entre les quals destaca la celebració de la Fira de Titelles de Lleida, que el 2019 viurà la seva 30 edició.

El Centre de Titelles va rebre el 2017 el Premi Internacional Ciutat de Lleida que atorga l’Ajuntament de Lleida i ahir va recollir un dels Premis Nacionals de Cultura que concedeix el CoNCA. La Fira de Titelles és una de les principals cites internacionals que se celebren Lleida. Juntament amb Animac i amb el Concurs de Piano Ricard Viñes, la Fira ha facilitat que Lleida hagi estat seleccionada com a Ciutat Cultural i Creativa per la Comissió Europea.