La Paeria i Unió de Pagesos col·laboraran en temes vinculats al sector agrari

L’alcalde, Miquel Pueyo, ha rebut els representants del sindicat, encapçalats per Joan Caball, per establir línies de treball conjuntes en qüestions com l’Horta o la nova campanya de recollida de fruita dolça de pinyol

L’Ajuntament de Lleida i el sindicat Unió de Pagesos col·laboraran en temes relacionats amb l’àmbit agrari. El paer en cap, Miquel Pueyo, ha rebut a la Paeria els representants del sindicat a Catalunya, encapçalats pel coordinador nacional, Joan Caball, per tractar algunes qüestions que impliquen ambdues parts. Entre altres, s’ha parlat de treballar conjuntament en el nou pla d’abordatge de la campanya de recollida de fruita dolça de pinyol 2020-2023, així com en temes vinculats a l’Horta de Lleida.

El sindicat ha convidat l’alcalde a visitar la nova seu d’Unió de Pagesos a Lleida, al carrer Riu Besós, i li han exposat els projectes que desenvolupen en el marc del sindicat, tant agrícoles com socials. Alhora, han fet partícip a l’alcalde dels actes de commemoració dels 45 anys de la fundació del sindicat d’UP i la seva lluita sindical.

També han assistit a la reunió el coordinador territorial de la plana de Lleida, Jaume Pedrós, i el director adjunt, Jaume Clua.