La Paeria garanteix el servei educatiu a infants de 0 a 3 anys a Raimat

En la reunió mensual de l’equip de govern amb l’EMD s’ha tractat la planificació educativa, amb temes diversos, com la prestació d’aquest servei o el programa Estiu de Petits

La reunió mensual de l'equip de govern amb l'EMD de Raimat s'ha centrat aquest dimarts en la planificació educativa. CEDIDA

L’Ajuntament de Lleida garanteix la continuïtat del servei a infants de 0 a 3 anys a l’Escola Bressol Municipal de Raimat. La tinent d’alcalde Jordina Freixanet i la regidora d’Educació, Sandra Castro, s’han reunit aquesta tarda a Raimat amb l’alcaldessa de l’EMD, Ainhoa Casabón, i la responsable de l’àrea educativa, Belén Manchón, en la trobada mensual de l’equip de govern a les EMD de Lleida per mantenir una comunicació fluida i atendre les seves demandes i/o suggeriments per millorar l’atenció als seus ciutadans/es.

En aquesta ocasió, s’ha parlat de la planificació educativa a Raimat els pròxims anys. Castro ha assegurat que se seguirà prestant el servei de 0 a 3 anys. Ha explicat que s’ha de fer un estudi del funcionament del servei de les Escola Bressol Municipals (EBM) a la ciutat i que s’atendran els interessos i les necessitats de la població de Raimat. Castro ha remarcat la qualitat del projecte educatiu de la xarxa d’escoles bressol a Lleida i ha tramès a la comunitat educativa i a les famílies de Raimat la voluntat de continuar-lo.

En aquest marc, s’ha visitat l’EBM amb Anna Gairí (directora) i Eva Horcajada, i entre altres qüestions, s’ha abordat si cal repensar com es porta a terme a Raimat el projecte Estiu de Petits, per adaptar-se a la demanda, o la possibilitat d’implantar el servei de ludoteca.