La Paeria cedeix una parada al Mercat de Nadal a entitats solidàries de Lleida

Les entitats interessades poden contactar amb la Regidoria de Consum, Comerç i Mercats

L’Ajuntament de Lleida cedeix un any més una parada del Mercat de Nadal a entitats solidàries i de cooperació de la ciutat que vulguin donar-se a conèixer, difondre els seus projectes o vendre els seus productes. L’acció es fa a través de la Regidoria de Consum, Comerç i Mercats. Del 13 de desembre i fins el 5 de gener, hi haurà 15 entitats que es repartiran l’espai i el temps en aquesta parada per promoure les seves activitats.

El Mercat de Nadal, que s’ubica a l’entorn de la plaça de la Catedral, arriba enguany a la segona edició com a Mercat de Nadal. Està composat de 31 carpes d’artistes i artesans que hi exposen i hi venen els seus productes. La regidora responsable de l’àmbit, Marta Gispert, ha volgut remarcar que “la parada solidària forma part d’un entorn en què hi planen conceptes de comerç de proximitat i de qualitat o consum responsable, però també de compromís i solidaritat”.

Les entitats solidàries que hi estiguin interessades encara poden sol·licitar l’ús de la carpa, posant-se en contacte amb la Regidoria de Consum, Comerç i Mercats.