La nova edició del projecte “Treball als Barris” compta amb 14 accions formatives

El projecte de l’IMO ofereix orientació laboral personalitzada a persones residents a la Mariola, Centre Històric i Portal de Magdalena-Noguerola

0
224

L’Institut Municipal d’Ocupació (IMO) ‘Salvador Seguí’ ha posat en marxa durant aquest mes de gener la nova edició del projecte Treball als Barris, que enguany compta amb 14 accions formatives, que s’han programat per tot el curs 2019.

Aquest projecte, subvencionat pel Servei Públic d’Ocupació de Catalunya, treballa l’orientació laboral personalitzada amb les persones residents als barris de la Mariola, Centre Històric i Portal de Magdalena-Noguerola.

El projecte, que es troba actiu a Lleida des del 2006, ofereix atenció individualitzada per afrontar el procés de recerca de feina, com també formacions pràctiques que faciliten l’entrada al món laboral.

Algunes de les especialitats formatives que s’ofereixen són català, informàtica, magatzem, jardineria, neteja i cuina. També s’hi ofereixen formacions específiques per a persones joves, en les especialitats de cambrer/a, comerç i metall o fusteria.

L’any passat, el projecte va atendre més de 1.300 persones, de les quals prop de 700 van aconseguir un contracte durant l’any.

FER UN COMENTARI